Saucony Guide ISO Herr Grå, Denim, Koppar Träningsskor

Regular Price: SEK1,733.04

Special Price SEK667.58

Availability: In stock

Saucony Guide ISO Herr Grå, Denim, Koppar Träningsskor

Regular Price: SEK1,733.04

Special Price SEK667.58

  • Product Description
  • Reviews
  • Add Review

Details

Den omstartade Saucony Guide ISO erbjuder stabilitet och stöd för att gå på avstånd, men med en ny passform som säkert gör din nästa körning, ditt bästa. ISOFIT övre design ger löpare en skräddarsydd, anpassningsbar passform för absolut frihet och bekväm rörelse. Löpare som behöver den extra vägledningen kommer att älska det fortsatta mediala stödsystemet.
Övre: Dynamisk ISOFIT övre för en anpassningsbar, lätt passform. FlexFilm lätt, men ändå starkt material gör det möjligt för färre lager i övre för en sömlös, flexibel känsla. Vadderad tunga och hälkrage förbättrar komforten. Plana snören reducerar irritation.
Mellansula: EVERUN Överdragssula och PWRFOAM mellansula ger livlig, fjädrande körning, kontinuerlig dämpning och förbättrade energianvändningsegenskaper som ger en kraftfull körupplevelse. Lagt till mittfoot-strukturen för perfekt håll och stöd för löpare i rörelse.
Yttersula: Tri-FLEX ger ökad kraftdispersion över en större yta samtidigt som den ger optimal flexibilitet och dragkraft. iBR + ™ är 33% lättare och ger mer dämpning jämfört med standardblåst gummi. XT-900 ™ premium gummiyttersula ger exceptionella drag- och slitasjegenskaper.

Write Your Own Review

You're reviewing: Saucony Guide ISO Herr Grå, Denim, Koppar Träningsskor

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value