Utbyte & Retur

 

Utbyte

Vi accepterar utbyten för en annan storlek eller färg inom 30 dagar efter det ursprungliga beställningsdatumet. Vänligen kontakta oss med ditt Order-ID och en av våra medarbetare hjälper dig. Om du vill byta ut varor till en annan stil, måste du returnera dina artiklar för återbetalning (enligt returpolicy) och placera en ny order för den stil du föredrar.

Du måste kontakta oss innan du skickar objekten tillbaka. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

Vi täcker inte fraktkostnaden för utbyten, du kommer att vara ansvarig för returposten och för fraktkostnaderna för fraktkostnaderna för att skicka ut de bytte artiklarna till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade leveranser. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

 

Retur

Vi är engagerade i din fullständiga tillfredsställelse. Innan du får lätt utbyte och returpolitik. Du måste kontakta oss med returleveransadress innan du skickar tillbaka varorna. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade.

Alla beställda föremål är rätt artiklar du väljer här. Vi lovar dig om rätt orderpaket. Så om du returnerar rätt artiklar för återbetalning: Alla returposter är föremål för en 15% återbetalningsavgift. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

Vi täcker inte fraktkostnaden för retur eller utbyte av rätt orderpaket, du ansvarar för fraktkostnaderna. Dessutom rekommenderar vi att du lägger till spårning och försäkring för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan vara ansvariga för förlorade leveranser. Alla returvaror ska skickas till leveransadressen vi mailar till dig efter att du fått vår feedback här!

 

återbetalning

När du returnerar Produkter som du anser vara felaktiga, felaktiga, skadade eller olämpliga för ändamål till affären eller vid mottagandet när de skickas tillbaka till oss, kommer Produkterna att undersökas av våra anställda. Om produkten befinner sig felaktig, felbeskriven, skadad eller olämplig för ändamål, återbetalar vi dig till fullo för priset på produkten, inklusive eventuella leveransavgifter som betalas av dig. Vi kommer även att återbetala eventuella rimliga kostnader som uppstår för att returnera Produkterna till oss.

Om du vill ha en återbetalning kommer de att ges till det ursprungliga köpeskillingen (exklusive initial leveransavgift) och görs till din ursprungliga betalningsmetod. I vissa fall kan vissa återbetalningar ta längre tid än förväntat att behandla, men alla återbetalningar kommer att behandlas inom 30 arbetsdagar. När din beställning har återbetalats får du ett meddelande via e-post.